| +Follow || Dashboard |




Credit.
Skin and design by : Iyra Monster
Background by : Nabila Mars
Used : Photoshop CS5
Image from : WeHeartIT
Other Stuff from : Kak Una | Lettha

Saturday, 31 December 2011, 06:09
h a p P y a n N y Y e r s a r y s a y a n g + h a p P y n e w y e a r :)

-wahHhh sekejap nye msae brlalu, pejam celik jea dh 2012, xsngke aq dgn dea dpt kekal smpai skrang, dh 9 month aq dgn dea, hope tahun baru nie, dpt lh aq mule buku baru, mule saat nie, carik brape azam kowng nk, wt lah yg terbaik untok sume dlm idop korang, jdy kn yg tahun lps lbih baik daripada tahu nie dan tahun yg akan dtg lebih bertmbah baik daripada tahu nie, kapada sayang saye, awk, thnx wt saye appy selame nie, awk klao leyh saye nk kekal dgn awk selame-2 nye, saye nk jge awk, insyaallah, saye akn bgy awk appy. best kn kite kuar tdy, awk msti sronok bile saye beli kn baju, anggap lh baju tu wt kasih sayang kite walau pon harge tu xseberape, sekurang nye saye dh bgy awk appy. saye suke bile tgok awk appy, saye pon turut appy gk.  tdy klao boleyh saye xnk lps kn awk balik tao, saye nk dok dgn awk jea, hehehe.. ^-^

h a p P y - a n N y Y e r s a r y - s a y a n g  :*
Thursday, 29 December 2011, 11:43
AQ TK DE NIAT NK SAKET KN HATI KO !!

-aq ingt lps jea aq holiday nie ,boley jea tenang kn fikiran, hmm, rupe nye x, ko tahu, aq kt sne jea sentiase rindu kt ko,tentang, keselamatan ko, makan minum ko,hmm, mmg aq nie suke sgt sakit kn aty ko, mmg aq nie selalu jea wt ko cm trkongkong jea, aq bukan nye ape, ko tu bnyak sgt kwn laki, aq bkn nye nk jeluoz , tpy, ko kne phm, aq nie sayang ko, bile ade jea laki call ko ke text ko ke , lps tu dea kcau ,than ko tnye aq, kenal number nie x.?? kenal nme nie x..?? aq mmg cay e ko tapy, xkn cm nie ko nk.?? , aq xnk kehilngggan ko lagy ko tahu x, cukop lh yg semlam tu kite gaduh, ko nk tahu, pagy tdy , selepas subur , aq BATOK kluar darah ko tahu x..?? aq skrang dh saket, family aq pon xthu yg aq saket nie, tibe-2 jea aq leyh sakit, aq bkn nye nk salah kn ko, tpy ,aq xnk pikir lgy pasal semalam, aq dh lupe kn dh, kayh, lh, klao ko nk kwn dgn laki sgt, ko kwn lh, aq mne leyh halang ko, aq xde hak , aq tahu ko appy sgt bile dpt kwn dgn laki kn, kayh aq paham, asl kn ko appy dh, sorry klao aq wt ko cm nie. terima kasih bnyak-2 , klao  nie xleyh jady lelky yg terbaik untok ko, ko ckp kt aq,aq tahu ,ko dh bosan hidup dgn aq lgy, klao kite asyik gadoh cm nie,mmg hubunggan kita nie hancur cm tu saja, hmm, klao kite ade rezeki yg panjang, insyaallah , tuhan maha tahu segalanye pe yg akan terjady pade kite nnti, SUMPAH ,aq xde nk perasngke burok kt ko, aq xde niat nk marah ko, aq cume nk nasihat ko tu je ,salah ke klao aq nk nasihat ko,.?? hmm klao ko xnk dngar nasihat aq nie, xpe lh.
Thursday, 22 December 2011, 12:17
" baru edit blog "

- HAHA :D , xsangke aq ley edit blog aq nie cm nie sekali, cantek x..?? HAHA :D ,huhhh.!! penat tao, nk carik bnde alah nie bkan main susah agy,klao kowng wt msti payah punye bgy ssiape yg xariff agy tentang blog nie agy, huuhh ..!! aq harap dpt thu agy yg baru tentang blog nie, aq suke sgt blog aq yg baru nie .. <3 heheh :) korang ade ke, klao kowang ade yg smart-2 share-2 dgn aq ehh, pengkongsian anda amat aq hargai :)..so skarng aq nk g rehat, nk chow dlu ehh, bye. -

#fist`s time aq wt cm nie.. :)
Wednesday, 21 December 2011, 06:20
result !!

- haha :D cuak nye nye aq rase nk ambik result nie, huhh, mcm mne lh agak nye result aq kali nie, klao gagal :( mmg aq xleyh nk wt pape lh kn, klao lulus :/ aq rse aq dh buat yg trbaik, klao aq cemerlang :) mmg aq dh brsungguh-2 untok krjayaan aq, hmm tpy xpe lh aq REDOR & brserah kepada Allah SWT je pe yg aq terime, aq dh buat abiz baik dh, insyaallah , mudah-2 han aq dpt kecemerlang tu nnti -amin-.aq harap, kawan-2 aq dpt keputusan yg baik-2, hope korang doa kn kecermerlanggan aq ehh..:D


* g00d  lUck y0u aLL *
Thursday, 8 December 2011, 05:34
): rindu kat dea :(


-awk sye nk awk thu sye rindu awk sgt-2, sye xley lupe kn awk dlm hidop sye nie, hmm, bile lh sye ley lps kn krinduan sye kt awk,stiap ary kpale otak sye sye nie pikir kn awk je, i miss you sayang, hmm,sye thu, awk cm dh xrindu sye je, skrang nie ,awk kn rindu ex awk tu kn, untong arr skrng nie dea dh lps kn krinduan dea kt ex dea, appy lh awk kn, bile lh agk nye awk nk lpskn  krinduan awk tu kt sye cm dlu awk wt kt sye- hope dea bce dn thu btape sye rndu dgn awk. :'(
Monday, 5 December 2011, 05:48
SEDEYH..:'(

Hmm, prasaan aq ary nie sgt mnyedih kn, aq thu spe diry aq, aq thu aq nie xlyak untok ko.smenjak kte brsme nie, aq xprnah ase sdeyh smpai cm nie skli, sdeyh aq smpai ley wt aq pening + demam krne mmikirkn ko.sehari aq skit untok pikir kn ko, skrng nie aq dh sihat skit.hmm, klao dtakdir aq maty, ko crik lh lelky yg sesui untok ko,yg boley mmbahagia kn ko.
Wednesday, 30 November 2011, 08:22
H a p p y A n ny y e r s a r y :)


H a p p y A n ny y e r s a r y N u r A l i a h Bt A b d H a r i s :) for 8 month..hope kite kekal selame-2 nye ehh..dan slame kite cpel nie dgn awk nie, sye nk mntak maaf tao kt awk, skirenye sye wt awk sdey-2 + xappy +suke skit kn aty awk + dan mcm-2 agy lh yg sye wt slh kt awk, im soo sory..love you :*
<--Older Post